Recenze: Balzám na rty Baby Lips - odstín Peach Kiss

14. october 2014 at 14:22 | Lea Jennifer |  Cosmetics

Když pominu rozsáhlou mediální kampaň ohledně Baby Lips, tak musím říct, že je tenhle balzám vážně docela fajn :) Na začátku jsem k tomu byla trochu skeptická, protože kosmetika propagovaná tímto způsobem stojí většinu za nic. Ale protože jsem ho dostala jako dárek k narozeninám, tak mi to prostě nedalo a vyzkoušela jsem. Voní fakt krásně, takže už kvůli tomu si ho na pusu matlám pořád :D Odstín se jmenuje Peach Kiss, což celkem i odpovídá (viz. nápis na horní fotce). Protože u balzámů pro mě barva není zase až tak důležitá, soustředila jsem se spíš na jiné vlastnosti.


Můj problém s balzámy je, že po čase mi začnou dělat rty ještě sušší, než je ve skutečnosti mám. Někde jsem četla, že kosmetické firmy to často dělají proto, abyste měli potřebu si kupovat další a další balzámy (= a oni tak na tom vydělali). Nevím, jestli je to můj případ, ale do teď se mi to stávalo zkrátka pořád. Baby Lips mě překvapil, protože u toho to zatím nepozoruji. Rty vydrží krásně hydratované po celý den. Líbí se mi i designové provedení obalu. Doufejme, že se nápis časem nesloupe.
 

3 people judged this article.

Comments

1 silluety silluety | Web | 14. october 2014 at 14:53 | React

Jej :D další článek :D maj ho vážně všichni :D
nepoužívám a nemám to ráda :D

2 Rachel V Rachel V | Web | 14. october 2014 at 15:18 | React

Mám stejný problém.. Rty mam neustale suche.. Hlavně po pouziti nějakého balzámu. Už nějakou dobu uvažuju, že si ho pořídím :)

Jinak fotky jsou focené v malévesničce ve Zlínském kraji:)

3 Kika Kika | Email | Web | 14. october 2014 at 15:19 | React

Musím říct, že občas mám úplně stejný pocit z balzámů - že mám po nich rty po chvilce ještě sušší. Je to smutné, pokud je to přímo záměr výrobce. Ale tenhle vypadá dobře :)

4 L. L. | Web | 15. october 2014 at 10:18 | React

taky jsem dostala k narozeninam:Dale mam odstin PINK PUNCH :-)

5 Lucíík Lucíík | Web | 15. october 2014 at 23:05 | React

Už několikátý blog s článkem o baby lips :-D Mám je a jsem spokojená. :-)

6 Ko Ky Ko Ky | Web | 16. october 2014 at 1:21 | React

já ráda každému pomáhám :) a nevím, zda se mi to někdy vrátí, ale radši nejsem na to připravená a když to tak bude, bude jen mile překvapená :)

7 Ko Ky Ko Ky | Web | 16. october 2014 at 1:21 | React

Tuto recenzi bych v přibližné době taky chtěla napsat, už dlouho totiž pokukuji po tomto balzámu, ale zatím jsem si ho ještě nekoupila, ale snad brzy ano.:)

8 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 16. october 2014 at 13:11 | React

No joo, jenom já ho ještě nemám :-D zrovna tento moc chci :-)

9 Svetlane. Svetlane. | Web | 16. october 2014 at 22:32 | React

Hodně jsem o něm slyšela, ale nějak mi přijde jako normální balzám :D to spíš EOS, ten bych chtěla vyzkoušet :)

htpp://assecondmoments.blogspot.com

10 Martina Martina | Web | 19. october 2014 at 20:08 | React

Všude se o nich píše a já ještě ani jeden nemám. :-( :-D Používala jsem kdysi Labelo, zanechával na rtech pěkný růžový nádech a příjemně voněl. Teď používám klasický jelenní lůj a problém se suchými rty jsem neměla ani u jednoho balzámu.

11 Daniela Dawnie Daniela Dawnie | Email | Web | 20. october 2014 at 10:11 | React

Ja práveže u BabyLipsu pociťujem to, že mi pery veľmi vysušuje a musím ho používať niekoľkokrát denne :P

12 Veronica.Mathers Veronica.Mathers | Web | 24. october 2014 at 13:23 | React

neee neblázni i ty s tím =D

13 Veronica.Mathers Veronica.Mathers | Web | 27. october 2014 at 22:33 | React

už ho mám i já xD konec toto

14 Em. Em. | Web | 28. october 2014 at 20:58 | React

Já jsem si ho chtěla pořídit, když jsem ho tam tak hezky viděla v regále, ale... Fakt, že ho mají fakt úplně všichni, mě lehce odradil. :)

Zdrav Lenču,

bubák.

15 *Vanessa *Vanessa | Web | 31. october 2014 at 22:11 | React

tenhle je nejlepší společně s růžovým :)

16 gabrilei gabrilei | Web | 8. december 2014 at 20:13 | React

já s byby lipsem spokojená nejsem bohužel:(

17 I don´t know I don´t know | 22. december 2014 at 11:59 | React

Mám Baby Lips Pink Punch. Jsem spokojená. Rty mám hydratované a taky hezky voní.

18 Týna Týna | Email | Web | 4. january 2015 at 12:22 | React

Já mám baby lips pink punch a zrovna jsem udělala také recenzi. Krásně to voní! :-P

19 Sára Sára | Email | 14. march 2015 at 14:37 | React

Já mám také pink punch,souhlasím ta vůně, ach ta vůně.Dobře hydratuje a na rtech vypadá božsky, až s prominutím sexy :-P

20 Blogerska Blogerska | Email | Web | 30. may 2015 at 20:29 | React

To je krásný\hezký se nad tím téměř rozplývám, Děkuji za článek.

21 KIRAping KIRAping | Email | Web | 13. july 2018 at 11:08 | React

To determine internal swelling is difficult enough, therefore, consequently, they influence the body for a long time, which threatens the normal fetus. Fluids are dangerous because they break blood circulation. Similar picture leads to worsening feeding and the breath baby, created hypoxia.
Fighting such a pathology should be done with the help of correction feeding and special exercises so that water does not stay tissues. If the woman is resting, then under the feet preferably put a cushion or pillow to improve the blood circulation of tired legs. Prohibited long time to sit or stand, as this leads to stagnation in the body. It is recommended that the knee-elbow position several times a day in order to increase blood flow.
<a href=http://pregnancyplus.info/how-to-relieve-breast-pain-during-pregnancy-useful-tips>how to relieve breast pain during pregnancy</a>

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Reklama